Ksenija

Ksenija

Artistieke leiding Just Dance

Bachelor School- en Pedagogische Psychologie

Trainer B

Instructeur B

Initiator Jeugddans


Op 6-jarige leeftijd kwam ik in contact met Jazz-dans en Klassiek Ballet olv. ‘Patricia Powers’. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik het podium onveilig gemaakt met mijn danspasjes.

Mijn grote droom was om later zelf danslessen te geven en misschien ook zelf iets op te starten ... . Het werd dan ook tijd om andere dansstijlen te ontdekken … zo kwam ik terecht bij Modern Dance en Hip Hop. Deze stijlen heb ik bij Katja Pire gevolgd. Van haar heb ik enorm veel bijgeleerd en zo is mijn passie voor dans nog meer gegroeid. Een tijdje heb ik ook lessen Hip Hop, Streetdance gevolgd bij Isabelle Beernaert (The Dance Factory, So you think you can dance); James , Didier De Bock (Danser bij Da Boy Tommy) en Mike Alvarez (The Bang Gang, Move like MJ), …

Bij Dansliga heb ik mijn diploma ‘Initiator Jeugddans' en 'Instructeur B' (erkend door Bloso) behaald en een getuigschrift van Trainer B. Hierdoor geef ik al vele jaren danslessen, workshops, danskampen Hip Hop, Streetdance en jureer ik eveneens danswedstrijden.

In 2004 kreeg ik de kans om deel uit te maken van “The Groovies”, onder leiding van Patrick De Coninck . In 2006 deed ik meer ervaring op in Streetdance bij het team No8 onder leiding van Stef Ferrest (Belgisch kampioen hip hop), met deelname aan het wereldkampioenschap Hiphop te Los Angeles – USA als mooie herinnering.


De hoogtepunten van mijn danscarrière zijn:

- Lumidee, Snap, Robin S, Virtual Zone, DeeDee, Sonic Solutions, Lasgo,

- Ian Van Dahl, voorprogramma Justin Bieber,

- Abie Flinstone, Back to the 90s, Dennis, DJ Wout, Dj Sash, Halve Neuro,

- Ian Thomas, Jessy, 3m8s, Laundry Day, Nacht van Exclusief,

- Pennenzakkenrock, TMF awards, Underdog project, Urbanice,

- videoclipopnames, Anne awards, Your'in festival

EN dansles Streetdance van “Wade” (danser uit de bekende dansfilm “You got served!”).