Demoteams

DANSGROEPEN

Demoteam REPLAY (vanaf 11j)


Naar aanleiding van het succes van onze demoteams Ultimate-X en Reload, heeft Just Dance ook een demoteam opgericht voor jongeren van 11 tot 13 jaar. Zij volgen elke week een uur demoteam en een uur Streetdance waarin ze techniek en choreografie aangeleerd krijgen.

Tijdens het trainingsuur demoteam worden extra choreografieën aangeleerd, die ze uitwerken met het oog op optredens en wedstrijden. Er wordt intensief gewerkt aan expressie, formatie, afwerking, teamspirit.

 


Demoteam RELOAD (vanaf 14j)


Qua opbouw is dit demoteam te vergelijken met het demoteam Replay, maar de nadruk ligt nog sterker op expressie en het leren dansen in formatie.

De dansers die geselecteerd worden voor Reload hebben al wat ervaring opgebouwd en krijgen elke les een stevige dosis nieuwe passen aangeleerd.

Tijdens de lessen werken we specifiek naar wedstrijden en demonstraties toe.

 

 

Demoteam ULTIMATE - X (vanaf 18j)


Tijdens de lessen worden choreografieën in een sneltempo aangeleerd. Nadruk ligt op snelheid, kracht, afwerking, formatie en expressie.

Dansers die geslecteerd worden voor Ultimate X hebben heel wat ervaring achter de rug en worden klaar gestoomd om deel te nemen aan wedstrijden.

 


SHOWTEAM ‘The Project' 


Deelname aan deze les kan enkel na selectie door Nina & Ksenija.

Dansstudio Just  Dance                      info@dansstudio-justdance.be                                       0499/237 250